Vlotter spelen met licht in OC ’t Waaigat

Image
De lichtinstallatie in OC 't Waaigat wordt vernieuwd.
BURCHT. De gemeente heeft 10.000 euro klaar om de lichtinstallatie in ’t Waaigat aan te passen aan de moderne mogelijkheden. De lichtstuurtafel is sterk verouderd en is versleten. Ook sommige dimmers vertonen zware gebreken. In ’t Waaigat werkt de lichtinstallatie nog niet op de wereldwijd bekende standaard voor lichtsturingen (het USSIT-DMX 512 –signaal).

Door al die mankementen en tekorten, moeten vaak tijdrovende en tijdelijke aanpassingen worden uitgevoerd. Er komen ook regelmatig extra kosten omdat een moderne lichtstuurtafel en bekabeling moeten gehuurd worden.
De gemeente gaat daarom de huidige lichtstuurtafel vervangen en een aantal dimmers bij plaatsen. Het is ook nodig omdat OC ’t Waaigat technisch moet uitgerust zijn voor de moderne noden en eisen van gezelschappen die er komen optreden.(R.D.)

 

 

Lees ook:

ZWIJNDRECHT/BURCHT. Op dinsdag 15 juni start de kaartenverkoop voor de optredens in OC ’t Waaigat van het komend seizoen 2010-2011 dat opnieuw voor elk wat wils biedt.. Ondanks al de ...

OC 't Waaigat, de cultuurtempel van Zwijndrecht-Burcht.BURCHT. Het is dit jaar precies 15 jaar geleden dat het Ontmoetingscentrum ’t Waaigat de deuren opende. Na al die jaren is het een...