KSK Beveren ontvangt het Noorse FC Oslo

BEVEREN. Vanavond, 26 oktober, ontvangt KSK Beveren het Noorse FC Oslo voor een wedstrijd in de groepsfase van de Fenix Trophy, een internationaal tornooi dat amateurteams wil laten proeven van Europees voetbal. Het tornooi is inmiddels aan de derde editie toe. 

 

Lees meer...

Radar Event Hall opent zijn deuren als Devil’s House

LOKEREN. Vanaf woensdag opent de Lokerse Radar Event Hall de deuren als Devil’s House voor het WK voetbal in Qatar. De wedstrijden van de Rode Duivels op het WK zullen er op twee grote schermen te zien zijn. Gecombineerd met animatie, special affects en drank zijn de nodige ingrediënten aanwezig om er een voetbalfeest van te maken. Er is voldoende plaats voor 1000 voetbalfans. Reserveren is verplicht en kost 5 euro. Reserveren kan via radareventhall.be. 

 

Lees meer...

Rode Duivel Jan Vertonghen opent Belgian Red Court in Fabiolapark

SINT-NIKLAAS. Rode Duivel Jan Vertonghen opent morgen, dinsdag 25 oktober, het nieuwe Belgian Red Court in het Koningin Fabiolapark in Sint-Niklaas.  De Belgian Red Courts zijn een community-project van de Koninklijke Belgische Voetbalbond, met de Rode Duivels en de Red Flames als ambassadeurs. Sint-Niklaas is de tweede Belgische stad waar een Belgian Red Court wordt geopend. Jan Vertonghen, zelf geboren in Sint-Niklaas en opgegroeid in Temse, wordt de ambassadeur van dit pleintje. 

 

Lees meer...

Nieuw kunstgras voetbalveld in Lokeren

LOKEREN. Zaterdag is het gloednieuwe kunstgras voetbalveld op de Heirbrug sportsite in de Heilige Geestmolenstraat ingespeeld. Die eer viel te beurt aan de MU13 A en B. Volgende week starten ook de eerste trainingen op het nieuwe terrein.

 

Lees meer...

Jongeren kunnen voetballen op Lokerse Red Court

LOKEREN. Na Lier, Sint-Niklaas en Hasselt heeft nu ook Lokeren haar Red Court in gebruik genomen. De Court heeft een plaats gekregen tegenover de nieuwe brandweerkazerne, op de hoek van de Haarsnijderslaan en de Strijkersstraat. Het voetbalplein in een opvallende rode kleur is voorzien van kunstgras en een geluidsarme kooi en is bedoeld als een ontmoetingsplaats om de lokale sociale cohesie te bevorderen. 

 

Lees meer...

Dispuut zet toekomst Eendracht Verrebroek op losse schroeven

BEVEREN. De toekomst van voetbalclub Eendracht Verrebroek is erg onzeker. Voorzitter John Cleys nam ontslag als voorzitter als gevolg van een dispuut met het gemeentebestuur van Beveren. Binnen het bestuur en de ploeg zijn geen gegadigden om hem op te volgen, wat tot forfaits heeft geleid. Aanleiding voor het dispuut is de beslissing van de gemeente dat de club haar infrastructuur zou moeten delen met Hockeyclub Beveren. 

 

Lees meer...

Volg het WK Voetbal in de Circus Soccer Arena

SINT-NIKLAAS. Verscholen in het Industriepark West is de Circus Soccer Arena gelegen. Het voormalige fabrieksgebouw herbergt maar liefst vier voetbalterreinen. Tijdens het WK Voetbal in Qatar kan je er niet enkel voetballen maar ook naar het WK kijken. Tijdens de openingsuren zijn alle WK-wedstrijden er te bekijken op een groot scherm. 

 

Lees meer...

Nieuw kunstgrasterrein voor Svelta Melsele

BEVEREN. Het A-terrein van voetbalclub Svelta Melsele wordt in kunstgras aangelegd. De nieuwe kunstgrasmat moet extra mogelijkheden scheppen die het plaatsgebrek moeten wegwerken. Momenteel moeten jeugdploegen voor hun trainingen immers uitwijken naar het grasplein naast de parking van sporthal ’t Wit Zand. Dat plein wordt na de aanleg van de kunstgrasmat omgevormd tot parking omdat de parkeer in de buurt heel hoog is. 

 

Lees meer...