Vonk Collectief houdt feestbeurs

SINT-NIKLAAS. Wie een feest wil organiseren kan op zondag 26 november inspiratie opdoen op Vonk Feestbeleving, een feestbeurs van het nieuwe Vonk Collectief. Dat collectief is een samenwerking van ceremoniespreker Miek Waumand en fotografe Sieglinde Wuyts. 

Op Vonk Feestbeleving kan terecht voor inspiratie voor vertederende babyborrel, een eigenzinnig verjaardags- of lentefeest, een out of the box huwelijksfeest of een waanzinnig verrassend personeelsfeest. Worden onder meer verwacht: een videograaf, een bloemiste, een ceremoniespreker, een crea-atelier voor kinderen, een beautytruck, een grafisch ontwerper, een fotograaf, een muzikante, een patissier enz. 

De feestbeurs vindt plaats in het tot de verbeelding sprekende Chateau Pironne aan de Zandstraat 5 in Sint-Niklaas. Tickets kosten 5 euro en zijn verkrijgbaar via Eventbrite. (mb, foto: © Vonk Collectief)

 

Lees ook:

BEVEREN. Zondag 30 januari vond in hotel Beveren de feestbeurs 'Wij trouwen' plaats. Koppels met huwelijksplannen of met romantische plannen voor valentijn konden er ideeën opdoen. Met meer dan 20...