Zoeken naar parkeerplaatsen voor vrachtwagens in Pareinpark

Image
De Vesten langs de N70. Vooral 's avonds en tijdens de weekends staan vrachtwagens er geparkeerd.
BEVEREN. Er is nog steeds geen oplossing voor de geparkeerde wagens langs de N70 aan de Vesten. In de gemeenteraad van 28 april heeft het Vlaams Belang de problematiek reeds aangekaart. Door het parkeren van trucks werd en wordt nog steeds, op sommige plaatsen het zicht belemmerd aan de in- en uitritten van huizen en winkels. Auto's hebben vaak ook geen zicht op fietsers die er passeren.

 

Het aantal geparkeerde vrachtwagens is de laatste maanden fel toegenomen maar daaruit kan worden besloten dat er een tekort is aan speciale parkeerplaatsen. Het gemeentebestuur heeft nu ook gereageerd op de situatie.  Een goede locatie voor de vrachtwagens zou een oplossing zijn. Vlaams Belang had voorgesteld op het Pareinpark te bekijken of daar geen mogelijkheden waren.

 

Het college heeft het probleem verder bestudeerd Het college heeft dit probleem verder bestudeerd en onderzoekt momenteel of er een tijdelijke oplossing mogelijk is vooraan in de KMO-zone Pareinpark. Het probleem wordt ook verder opgevolgd door de verkeerscel en binnen het kader van het mobiliteitsplan.(Rolf Duchamps)

 

 

 

Lees ook:

BEVEREN. Op de N70 aan de Vesten ter hoogte van enkele grote zaken zoals hobbycenter De Vlieghere en houthandel van Acker, belemmeren geparkeerde vrachtwagens er ’s avonds en tijdens de...